CrossFit V12 standaardbanner

Sporten in de vakantie?

×
Ga terug naar het overzicht

Waarom zou je het niet doen? Het hele jaar sport je hard en dan zou je in de vakantie in eens niks meer doen. Dat is toch eeuwig zonde. Nu komen er al allemaal gedachten naar boven; ik wil lekker op mijn strandstoel liggen, ze hebben helemaal geen gym, het is veel te warm om te sporten. Maar eigenlijk zijn dat helemaal geen problemen, je kunt ’s ochtends bijtijds gaan sporten, je hebt ook helemaal geen gym nodig een stuk gras/stranden je eigen lichaamsgewicht is genoeg.
Er is dan naar het sporten nog tijd over om op je strand bedje liggen.

Enkele voorbeelden die je kan doen op de vakantie;
– Tabata
– Baantjes trekken (dus niet lekker dobberen)
– Hardlopen
– Maak een aantal rondes van;
Squat, Push ups, Sit ups, Dips, Sprintje, Mountain climbers enz.
Wat wordt het voor jou?

Fijne vakantie

‘Don’t make excuses, make results’

Ga terug naar het overzicht
beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.