Personal training CrossFit V12

Crossfit V12

Personal Training

Wil je iets veranderen aan je levensstijl? Om fitter, gezonder of vitaler te leven. Maar weet je niet waar je moet beginnen of lukt het je niet alleen? Dan kunnen wij jou helpen met één op één personal training. Zodat jij weer lekker in je vel zit.

Gratis adviesgesprek Groepslessen
×
Fit worden op jouw manier

Wat is personal training

Fit worden op jouw manier

Bij CrossFit V12 wordt je fit op jouw manier. We ontwerpen trainingen op maat. Volledig afgestemd op jouw doel en jouw wensen. Wil jij bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen krijgen? Een gezondere levensstijl? Stoppen met roken? Starten met afvallen? Wij richten het trainingstraject in op jouw doel. Zo zetten we samen belangrijke stappen op het gebied van jouw leefstijl.

Wil jij ook fit worden?

Wij passen ons personal training traject aan op jouw instapniveau en we zorgen ervoor dat de trainingen passen bij jouw persoonlijke work-out wensen. We stellen vast wat nodig is om tot resultaten te komen. Met een op maat gemaakt en realistisch plan ga je aan de slag.

Gratis adviesgesprek

Persoonlijk traject werkwijze

Een persoonlijk traject

Onze werkwijze

Iedereen is anders, daarom doen wij personal training één op één. In een kennismakingsgesprek stellen we vast wat je doelen zijn. We kijken waar je nu staat en maken vervolgens een plan om jouw doelen te halen. We bieden je naast training ook de juiste coaching aan om je nieuwe levensstijl vol te houden. Onder andere met behulp van advies en gezonde voeding leer je hoe jij je nieuwe levensstijl vol kunt houden.

Bekijk werkwijze

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.