Sportschool Rhenen

Crossfit V12

Sportschool Rhenen

Ben jij op zoek naar een sportschool in Rhenen waar je allround fit kan worden op jouw manier? Dat kan bij Crossfit V12! Je gaat aan de slag met jouw sportdoelen. En wordt begeleid door ervaren coaches.

Programma’s Werkwijze
×

Time to start

Ons aanbod

Programmas CrossFit V12

Programma’s

Bij CrossFit V12 vind je een divers aanbod aan programma’s waarmee jij fit wordt. Start met CrossFit, yoga of meld je aan voor de liftoefening lessen.

9 Fundamentals CrossFit V12

9 Fundamentals

De basis van CrossFit ligt in de 9 fundamentals. We leren je de basis zodat jij elke oefening aankan. Bekijk hier wat de 9 fundamentals zijn.

Onze werkwijze CrossFit V12

Werkwijze

Bij CrossFit V12 staan onze ervaren coaches voor je klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden.
We passen het programma aan op jouw sportdoelen.

Sportschool Rhenen aanbod

Sportschool in Rhenen

Sportaanbod bij CrossFit V12

Bij CrossFit V12 vind je een divers aanbod aan sportprogramma’s. Start bijvoorbeeld met onze CrossFit lessen en wordt allround fit. Of schrijf je in voor onze liftoefening lessen en leer of verbeter de techniek van weightlifting. Ook aan de slag met mentale gezondheid en mindfulness? Probeer dan eens onze yogalessen. Bij CrossFit V12 wordt je fit op jouw manier. Bekijk ons aanbod sportprogramma’s en vind het programma dat bij jou past!

Bekijk programma’s

Personal training CrossFit V12

Persoonlijke begeleiding

Personal training

Bij CrossFit V12 helpen we jou om fitter, gezonder of vitaler te leven. Weet je niet waar je moet beginnen? Of lukt het je niet in je eentje? Schrijf je dan in voor ons personal training programma. Een ervaren coach begeleidt jou één-op-één. De training wordt volledig afgestemd op jouw sportdoelen, jouw wensen en jouw sportstijl. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we jouw doelen vast en maken we een realistisch plan. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Neem contact op

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.