CrossFit V12 standaardbanner

Programma’s

×

Time to start

Ons aanbod

Programmas CrossFit

CrossFit

Met CrossFit voer je afwisselende oefeningen uit in veelzijdige trainingen om allround fit te worden. In kleine groepen. Bekijk hier ons CrossFit programma.

Programmas senioren CrossFit

Senioren CrossFit

Ouder worden we allemaal. Bij CrossFit V12 helpen we je ongeacht leeftijd, fitheid of mobiliteit om zo beweeglijk en fit mogelijk te blijven.

Programmas Personal training

Personal Training

Met onze ervaren coaches houd jij vol. Samen werken we aan het veranderen van gewoontes en het behalen van jouw doelen. Check hier de mogelijkheden.

Programmas Liftoefeningen

Liftoefeningen

Bij CrossFit V12 bieden we speciale weightlifting trainingen. Je leert – of verbetert – de techniek van weightlift oefeningen. Onder begeleiding van ervaren coaches.

Programmas CrossFit Kinderen

CrossFit Kids

Bij CrossFit V12 kunnen kinderen al op vroege leeftijd met plezier sporten. Jouw kind wordt fitter, sneller en sterker op een speelse en leuke manier.

Programmas Yoga

Yoga

Met onze Yogalessen werk je aan je mobiliteit. Je verbetert je lichaamshouding, versterkt je spieren en vergroot je flexibiliteit. Lees hier meer.

De basis 9 Fundamentals

Beginnen bij de basis

9 fundamentals

Om de techniek van CrossFit onder de knie te krijgen leren we je bij CrossFit V12 eerst 9 fundamentals. Dit zijn namelijk de bouwstenen van je workout. Door de basis goed te hebben kun je uiteindelijk aan de slag met elke oefening. Je zult moeilijke technieken sneller oppakken als je ze kan opsplitsen in de basis oefeningen. Lees hier welke 9 oefeningen de basis vormen van CrossFit.

De 9 fundamentals

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Boek een gratis proefles om er achter te komen wat CrossFit is. Tijdens de proefles kun je meteen kennismaken met de coaches, de box zien en de sfeer proeven. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kunnen we die meteen beantwoorden. Meld je dan aan voor een gratis proefles en maak kennis met de sport en met ons. Wil je graag samen met een vriend of vriendin starten? Dan kunnen we dat natuurlijk ook samen inplannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.