Jouw sportdoelen behalen

Crossfit V12

Personal trainer Rhenen

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Rhenen? Bij Crossfit V12 staan ervaren coaches voor je klaar. Onze coaches helpen jou bij het behalen van je sportdoelen. Ongeacht leeftijd, niveau of mobiliteit! Met persoonlijke aandacht, één-op-één trainen.

Programma’s Werkwijze
×

Time to start

Ons aanbod

Programmas CrossFit V12

Programma’s

Bij CrossFit V12 vind je een divers aanbod aan programma’s. Ga jij aan de slag met CrossFit, yoga, of liftoefeningen? In onze groepslessen of één-op-één?

9 Fundamentals CrossFit V12

9 Fundamentals

Crossfit begint bij de 9 fundamentals. Dit zijn de 9 basisoefeningen die jij onder de knie moet hebben om elke oefening aan te kunnen.

Onze werkwijze CrossFit V12

Werkwijze

We beginnen bij het begin, kennismaken. We stellen jouw doelen vast en maken een realistisch plan. Zodat jij je doelen kunt halen!

Jouw sportdoelen behalen

Met een personal trainer

Jouw sportdoelen behalen

Met een personal trainer in Rhenen haal jij het maximale uit jezelf. Onze ervaren personal trainers stellen een programma samen afgestemd op jouw sportdoelen. En op jouw niveau. Of je nu meer zelfvertrouwen wilt krijgen, sterker wil worden, gezonder wil leven of wil starten met afvallen. Iedereen is anders. En daarom werken we bij CrossFit V12 met trainingen op maat. Zo zet je samen met jouw personal trainer belangrijke stappen.

Neem contact op

Kennismaking CrossFit V12

Kennismaking

Starten met personal training

In een kennismakingsgesprek stellen we vast wat je doelen zijn. Vervolgens maken we een plan om ervoor te zorgen dat jij je doelen gaat halen. Met een op maat gemaakt – en realistisch – plan ga je aan de slag met jouw personal trainer. Naast training bieden we ook de juiste coaching aan om je nieuwe levensstijl vol te houden. Onder andere met behulp van advies en gezonde voeding.

Neem contact op

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.