Of dat je nu op zoek bent naar een ontbijt, lunch of diner. Deze frittata kan op elk moment, en wil je eens een verandering garneer hem dan eens met wat anders.
Wat heb je nodig?
– 1 rode paprika- 1/2 rode ui
– 1/2 tomaat
– 6 plakjes salam
– 5 eieren
– 120 ml tomatensaus
– 1 tl gedroogde basilicum
– Zout en peper
Hoe maak je het?
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
– Snijd de paprika in dunne reepjes en verdeel deze over de bodem.
– Snijd de rode ui in dunnen ringen en verdeel deze over de paprika.
– Leg daarop de plakjes salami.
– Meng in een maatbeker de eieren en tomatensaus goed door elkaar.
– Breng op smaak met zout en peper en de basilicum.
– Giet dit mengsel over de vulling in de ovenschaal.
– Bak de frittata 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Eetsmakelijk