CrossFit V12 Yoga

CrossFit V12

Yoga

Met yoga werk je niet alleen aan de flexibiliteit van jouw lichaam, je gaat ook aan de slag met mindfulness. Bij CrossFit V12 bieden we yogalessen waar jij bezig gaat met het verbeteren van jouw fysieke kracht - en je mentale kracht.

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
Goed voor lichaam en geest

Wat is yoga?

Goed voor lichaam en geest

Yoga is een vorm van sport waarmee je lichaam sterker en soepeler wordt. En daarnaast geeft het een rustgevend gevoel. Dat yoga zo populair is geworden snappen wij dus wel! Tijdens de yogalessen bij CrossFit V12 voer je verschillende oefeningen uit om flexibiliteit te vergroten, spieren en botten te versterken en je bloedcirculatie en zuurstofopname te verbeteren. Daarnaast leren we je tijdens de yogalessen hoe je echt kunt ontspannen. Yoga is dus goed voor lichaam – en geest!

Wil jij ook fit worden?

Wil jij tegelijkertijd werken aan je fysieke en je mentale kracht? Dan zijn onze yogalessen uitermate geschikt voor jou. Neem gerust eens contact met ons op! Dan bespreken we jouw wensen en doelen tijdens een kennismakingsgesprek.

Gratis adviesgesprek

De voordelen van Yoga

Waarom yoga?

De voordelen

Yoga is zowel goed voor de beginnende sporter die mobiliteit en flexibiliteit wil vergroten – als voor fanatieke sporters die hun sieren en gewrichten soepel willen houden om blessures te voorkomen. Yoga kent veel voordelen, zoals:

  • Vergroten van de flexibiliteit
  • Versterken van de spieren en botten
  • Verbeteren van de lichaamshouding
  • Verlagen van de bloeddruk
  • Versterken van de rug
  • Versterken van mentale kracht, waardoor je beter in staat bent om met stress om te gaan.

Gratis adviesgesprek

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.