Senioren CrossFit

Crossfit V12

Senioren CrossFit

Ouder worden we allemaal. Maar dat betekent niet dat je niet fit kan blijven. Bij Crossfitv12 helpen we iedereen – die een actieve en gezonde levensstijl wil – fit te worden.

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
Wat is senioren CrossFit

Wat is Senioren Crossfit?

CrossFit

Bij CrossFit V12 vinden we dat je ongeacht je leeftijd, je fitheid of je mobiliteit je toch zo beweeglijk en fit mogelijk door het leven zou moeten kunnen gaan. Wij helpen je fit te worden – en blijven – met ons Senioren Crossfit programma. Ons programma is speciaal ingericht voor iedereen die graag wil sporten, maar door minder belastbaarheid of door een verminderde gezondheid. niet weet wat ze het best kunnen doen of wat de mogelijkheden zijn.

Wil jij ook fit worden?

Wil je kennismaken met senioren CrossFit bij onze sportschool? Wij bieden je een gratis les. Zodat jij kunt ontdekken hoe leuk CrossFit is! Neem contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

Onze lessen CrossFit V12

Fit worden op jouw manier

Onze lessen

Tijdens de lessen werken we aan de hand van afwisselende oefeningen aan je conditie, je kracht en je uithoudingsvermogen. Op een tempo en niveau dat bij jouw past. Ook werken we aan je mobiliteit, balans en coördinatie. Zodat jij de dagelijkse uitdagingen met gemak aankan. De lessen zijn in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Zodat er ruimte is voor persoonlijke coaching. Onze coaches begeleiden je bij de oefeningen, passen.

Gratis adviesgesprek

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.