CrossFit V12 Liftoefeningen

Crossfit V12

Liftoefeningen

In de liftoefening lessen gaan we aan de slag met het leren - of verbeteren - van de techniek van weightlifting. Of je de techniek al beheerst of helemaal nieuw bent met weightliften maakt niet uit. Wij helpen je sterker te worden en je techniek te finetunen.

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
Liftoefeningen voor iedereen

Wat is weightlifting

Liftoefeningen

Binnen CrossFit zijn er veel oefeningen waarbij de techniek van weightlifting belangrijk is. Denk jij bij weightlifting aan supersterke kerels en mega gespierde vrouwen die zware gewichten boven hun hoofd tillen? Dat is slechts een klein deel van weightlifting. Bij CrossFit V12 ligt de focus niet op het gewicht, maar op de techniek. Tijdens de lessen word je geholpen door ervaren coaches die jou helpen op jouw niveau.

Wil jij ook fit worden?

Wil je aan de slag met weightlifting? Maak gerust een afspraak om erachter te komen of onze trainingen bij jouw wensen aansluiten.

Gratis adviesgesprek

De basis 9 Fundamentals

Basis oefeningen

De 9 fundamentals

Bij CrossFit V12 leren we je de 9 basisoefeningen van CrossFit. Deze zijn ook belangrijk bij de liftoefening lessen. De 9 fundamentals bestaan namelijk uit oefeningen die de basis vormen van weightlifting. Denk bijvoorbeeld aan de squat, de overhead squat, de push press en de deadlift. Benieuwd naar de liftoefening lessen? Schrijf je dan in voor een adviesgesprek. We leren je één-op-één de 9 fundamentals en leggen de lessen aan je uit.

Gratis adviesgesprek

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.