CrossFit v12 CrossFit

Crossfit V12

CrossFit

Houd je van afwisseling tijdens het sporten? Ga jij het liefst aan de slag met allerlei verschillende oefeningen? Dan is CrossFit wat voor jou! Ga aan de slag in groepsverband – of één op één. Met als doel jouw allround fit te maken.

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
De veelzeidigheid van CrossFit

Wat is CrossFit?

De veelzijdigheid van CrossFit

Binnen CrossFit worden fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd tot één trainingsvorm. Door allround te trainen, word je allround fit – dat is de filosofie achter de sport. De trainingen zijn veelzijdig, afwisselend en aan te passen op ieder niveau. De ene dag bestaat je training uit touwspringen en gewichtheffen, de volgende dag doe je pull ups, boxjumps of ben je aan het touwklimmen.

Wil jij ook fit worden?

Wil je kennismaken met CrossFit bij onze sportschool? Vraag een kennismakingsgesprek aan een wij laten je onze locatie zien en leggen we uit hoe we jou kunnen helpen. Wil je mee doen met de groepslessen? Meld je dan aan voor de verplichte 3×3 Intro.

Gratis adviesgesprek

Fit worden en fit blijven

Allround oefeningen

Fit worden – en blijven

Crossfit heeft als doel je allround fitter te maken. Zodat je elke fysieke uitdaging aan kan. loop de trap op zonder buiten adem te raken of trek zonder moeite een sprintje om de trein te halen. Met CrossFit werk je aan je uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, balans en nauwkeurigheid. Allemaal tegelijk! Je zult merken hoe makkelijk de alledaagse dingen worden.

Gratis adviesgesprek

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.