CrossFit kids CrossFit V12

CrossFit V12

CrossFit Kids

Houd jouw kind ook zo van rennen, springen, klauteren en klimmen? Dan vindt jouw kind CrossFit voor kids bij CrossFit V12 fantastisch. We leren kinderen op een leuke en goede manier bewegen en werken aan conditie, kracht en vaardigheid.

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
Wat is CrossFit kids

Wat is Crossfit kids?

Crossfit voor kinderen

Tijdens de CrossFit Kids lessen gaan we op een leuke en speelse manier werken aan de gezondheid van jouw kind. CrossFit is een combinatie van atletiek, fitness en gymnastiek. Dit maakt het voor kinderen een erg leuke en uitdagende sport. Elke les is weer anders! Jouw kind wordt hierdoor fitter, sneller en sterker. En tegelijkertijd werken we aan het zelfvertrouwen van de kinderen en leren we de kinderen om in teamverband te functioneren.

CrossFit iets voor jouw kind?

Willen jij en je kind kennismaken met CrossFit kids bij onze sportschool? Of heb je vragen over de kids lessen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

Werken aan verschillende vaardigheden

Op een leuke en speelse manier

Werken aan verschillende vaardigheden

Met de Crossfit Kids lessen worden kinderen allround fitter. Jouw kind kan fysieke uitdagingen makkelijker aan en rent, zwemt, springt met zijn of haar klasgenoten mee. Crossfit draait namelijk om het combineren van verschillende vaardigheden. Daarmee werken we aan het uithoudingsvermogen, de kracht, de conditie, de coördinatie, de mobiliteit en de balans van jouw kind. Allemaal tegelijk! En het is nog eens superleuk ook!

Gratis adviesgesprek

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.