Crossfit Veenendaal

Crossfit V12

CrossFit Veenendaal

Wil jij allround fit worden met CrossFit in Veenendaal? Dat kan bij CrossFit V12! Jouw sportschool in omgeving Veenendaal. Bij CrossFit V12 word je begeleidt door ervaren coaches en met persoonlijke aandacht. Ga aan de slag in groepsverband – of één op één.

Programma’s Werkwijze
×

Time to start

Ons aanbod

Programmas CrossFit V12

Groepslessen

Bij CrossFit V12 vind je een divers aanbod aan programma’s waarmee jij fit wordt. Start met CrossFit, yoga of meld je aan voor de liftoefening lessen.

9 Fundamentals CrossFit V12

9 Fundamentals

De basis van CrossFit ligt in de 9 fundamentals. Het zijn de bouwstenen van alle oefeningen. Lees hier alles over de 9 fundamentals.

Onze werkwijze CrossFit V12

Werkwijze

Bij CrossFit V12 willen we jou goed begeleiden. Samen kijken we naar een schema op maat. En gaan dan aan de slag met het behalen van jouw doelen.

Crossfit in Veenendaal

Bij CrossFit V12

Crossfit in Veenendaal

Ben jij – net als ons – gek op afwisseling tijdens het sporten? En ga je het liefst aan de slag met allerlei verschillende oefeningen? Dan zijn onze CrossFit lessen in Veenendaal wat voor jou! Binnen CrossFit worden namelijk verschillende disciplines gecombineerd in één trainingsvorm. Denk bijvoorbeeld aan fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Zo ben je de ene dag druk met gewichtheffen en touwklimmen en doe je de volgende dag pull-ups, boxjumps en ben je aan het touwspringen.

Neem contact op

Allround fit worden

Persoonlijke begeleiding

Allround fit worden

Crossfit is dé manier om allround fit te worden. Door de verscheidenheid aan oefeningen train je namelijk je uithoudingsvermogen, je kracht, je conditie, je flexibiliteit, je snelheid, je coördinatie, je wendbaarheid, je balans en je nauwkeurigheid. Echt allround dus. Je zult na een aantal lessen al merken hoeveel makkelijker de alledaagse fysieke uitdagingen worden. Bij Crossfit V12 helpen we iedereen fit te worden. Ongeacht je niveau, je mobiliteit of je leeftijd! Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.