Onze werkwijze CrossFit V12

Crossfit V12

Onze werkwijze

Bij CrossFit V12 vinden we de klik belangrijk. We willen jou namelijk op een zo goed mogelijke manier begeleiden. We komen tijdens de onderstaande stappen erachter hoe je beweegt, nadat we weten we wat je beweegt.

Gratis proefles aanvragen
×
Gratis proefles CrossFit V12

Stap één

Boek een gratis proefles

Boek een gratis proefles zodat je onze faciliteit kan zien, onze coaches ontmoet en erachter komt wat wij doen. Wil jij na de proefles je aansluiten bij onze box? Dan starten we met een 3×3 Intro.

Gratis proefles aanvragen

Allround fit worden

Stap twee

3×3 Intro

Voordat jij aan jouw CrossFit avontuur begint hebben wij eerst een 3×3 Intro. Deze Intro bestaat uit 3 lessen zodat jij de basis van CrossFit leert en goed voorbereid bent voor de reguliere lessen.

3×3 Intro

Crossfit in Veenendaal

Stap drie

CrossFit lessen

Nu dat we beide weten dat je klaar bent voor de CrossFit lessen kan je lekker met de lessen mee gaan doen. Of als je liever nog een paar 1-op-1 lessen wilt is dat natuurlijk ook mogelijk. It’s up to you.

Gratis proefles

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Boek een gratis proefles om er achter te komen wat CrossFit is. Tijdens de proefles kun je meteen kennismaken met de coaches, de box zien en de sfeer proeven. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kunnen we die meteen beantwoorden. Meld je dan aan voor een gratis proefles en maak kennis met de sport en met ons. Wil je graag samen met een vriend of vriendin starten? Dan kunnen we dat natuurlijk ook samen inplannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.