CrossFit v12 CrossFit

CrossFit V12

Onze sportschool

Bij CrossFit V12 helpen we jou het meeste uit je trainingen te halen. Ongeacht je leeftijd of fitheidsniveau. Of je nu een topsportachtergrond hebt of herstelt van een blessure. CrossFit V12 biedt jou de trainingsbasis waarmee jij aan een fittere versie van jezelf werkt.

Gratis adviesgesprek Crossfit
×

Time to start

Ons aanbod

Programmas CrossFit

Crossfit

Bij CrossFit V12 helpen we iedere sporter fit te worden. Ongeacht leeftijd en ongeacht niveau. Ontdek de veelzijdigheid van CrossFit.

Programmas Personal training

Personal training

Onze personal trainers staan voor je klaar om het meeste uit je trainingen te halen. En om te zorgen dat je volhoudt.

Programmas Yoga

Yoga

Met onze yogalessen werk je aan je flexibiliteit, mobiliteit en kracht. Tegelijkertijd ga je aan de slag met mindfulness. Voor een gezonde levensstijl.

Onze sportschool

Werken aan jouw doelen

Onze sportschool

Je vindt onze sportschool in Rhenen. CrossFit V12 is een sportschool waar iedereen, van alle leeftijden en niveaus, samenkomt om te sporten. Allemaal in het teken van fitter worden in het dagelijks leven. Ieder op zijn eigen manier. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze sportschool. Een goede sfeer in onze sportschool stellen wij daarom centraal. Samen beleven we CrossFit. En samen bereiken we doelen.

Neem contact op

Persoonlijke aandacht wij helpen jou

Wij helpen jou

Persoonlijke aandacht

Bij CrossFit V12 werken ervaren en deskundige coaches die voor je klaarstaan. Onze coaches geven jouw advies over het gewicht dat je kunt gebruiken tijdens de workout, helpen je met de uitvoering en geven je waar nodig tips. Bij CrossFit V12 train je altijd in kleine groepen van maximaal 8 personen zodat we je persoonlijk aandacht kunnen geven. Liever alleen trainen? Dan is ons personal training traject iets voor jou!

Werkwijze

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.