CrossFit V12 wie zijn wij

Crossfit V12

CrossFit V12

Bij CrossFit V12 helpen we jou het meeste uit je trainingen te halen. Ongeacht je leeftijd of fitheidsniveau. Of je nu een topsportachtergrond hebt of herstelt van een blessure. CrossFit V12 biedt jou de trainingsbasis waarmee jij aan fittere versie van jezelf werkt.

Proefles aanvragen CrossFit
×

Time to start

Ons aanbod

Programmas CrossFit

CrossFit

Bij CrossFit V12 bieden we CrossFit lessen voor iedereen. Van beginners tot topsporters. Van senioren tot kids. Ontdek de veelzijdigheid van CrossFit.

Programmas Personal training

Personal training

Heb je een zetje in de goede richting nodig? Onze personal trainers helpen je bij het halen van jouw gezondheidsdoelen.

Programmas Yoga

Yoga

Wil jij graag flexibeler, mobieler en sterker worden? Start dan met onze yogalessen. Zo verbeter je je fysieke – en je mentale – kracht.

Onze lessen senioren CrossFit

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd in Rhenen. Daar heb jij de ruimte om te sporten op jouw manier. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je allround fit wordt. We bieden verschillende programma’s aan. Allemaal met hetzelfde doel. Jou helpen het meeste uit je training te halen, op een veilige

Neem contact op

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Boek een gratis proefles om er achter te komen wat CrossFit is. Tijdens de proefles kun je meteen kennismaken met de coaches, de box zien en de sfeer proeven. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kunnen we die meteen beantwoorden. Meld je dan aan voor een gratis proefles en maak kennis met de sport en met ons. Wil je graag samen met een vriend of vriendin starten? Dan kunnen we dat natuurlijk ook samen inplannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.