Sporten voor bedrijven

Crossfit V12

Sporten voor bedrijven

Een gezonde werkomgeving zorgt voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. En dat bespaart jouw tijd en geld. CrossFit V12 helpt bedrijven om de gezondheid van hun medewerkers te verbeteren door verschillende sportactiviteiten aan te bieden.

Neem contact op
×
CrossFit V12 als chief hapiness officer

Gezonde en gelukkige werknemers

CrossFit V12 als Chief Happiness Officer

In Nederland zijn er steeds meer bedrijven die een Chief Happiness Office (CHO) aannemen. Deze CHO zorgt ervoor dat mensen zich op kantoor fijner voelen. Want als jouw medewerkers lekker in hun vel zitten verhoogt de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim. CrossFit V12 is jouw Chief Happiness Officer. We verbeteren de gezondheid van jouw medewerkers en verhogen het plezier op de werkvloer.

Neem contact op

Verschillende activiteiten

Wat bieden we

Verschillende activiteiten

Bij CrossFit V12 bieden we verschillende sportactiviteiten zodat jouw bedrijf fit wordt. Op een manier en moment die past bij jouw bedrijf – en jouw medewerkers. Zo wordt jouw personeel vitaler en gezonder. We bieden bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Workshops (op een locatie naar wens of bij ons in Rhenen)
  • Begeleiding van werknemer(s)
  • Bedrijfssporten

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

Neem contact op

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.