CrossVit V12 9 fundamentals

CrossFit V12

Kennismaken met CrossFit: 3x3 Intro

Tijdens de 3x3 Intro nemen we je één-op-één mee in de wereld van CrossFit. Zodat we alle aandacht hebben voor jou. We laten je kennis maken met de 9 fundamentals en met onze sportschool. Zo kun jij goed voorbereid van start met de groepslessen.

Gratis proefles aanvragen
×
Persoonlijk traject werkwijze

Gezond en veilig sporten

Vraag de 3×3 Intro aan

Wil jij aan de slag met CrossFit? Meld je dan aan voor onze 3×3 Intro en maak kennis met de sport en met ons. Wil je graag samen met een vriend of vriendin starten? Dan kunnen we dat natuurlijk ook samen inplannen.

Gratis proefles aanvragen

Kennis maken met de sport

Starten met CrossFit

Kennismaken met de sport

Met de 3×3 Intro maak je kennis met CrossFit. De 3×3 Intro bestaat uit 3 lessen waar wij je kennis laten maken met de 9 fundamentals. We leggen uit hoe de workouts werken, waar je rekening mee moet houden tijdens de lessen, en daarbuiten. En zorgen ervoor dat je goed voorbereid kan meedoen aan de CrossFit V12 groepslessen. Je maakt rustig kennis maken met de intensiteit van CrossFit.

Gratis proefles aanvragen

beginnen

Beginnen

Net als met alles moet je eerst starten om vooruit te komen. Bij ons start je met een 3×3 Intro. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met CrossFit.

leren

Leren

Op deze manier leer je de basistechnieken die we in de lessen gebruiken. Tijdens de 3×3 Intro leer jij de juiste uitvoering van de technieken.

verbeteren

Verbeteren

Volg de lessen, werk aan je techniek en gebruik de feedback van je coach. Op deze manier behaal je het maximale uit je workouts.

herhalen

Herhalen

Blijf dit consequent herhalen en je zult zien dat je steeds beter wordt. Uiteindelijk kun je jouw training gaan intensiveren. Let’s Go!

CrossFit V12 onze sportschool

Onze sportschool

CrossFit V12

CrossFit V12 is gevestigd op een grote locatie in Rhenen. Daar hebben we de ruimte om onze leden van alles aan te bieden. Bij CrossFit V12 geloven we in de filosofie achter de sport CrossFit. Namelijk, het uitvoeren van veelzijdige oefeningen en afwisselingen trainingen waarmee je all-round fit wordt. Lees hier alles over ons.

CrossFit V12

Klaar om fit te worden?

Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek laten we je kennismaken met onze sportschool en beantwoorden we al je vragen. We willen samen met jou kijken naar je doelstellingen en wat we kunnen doen om daar te komen. Je kunt bij ons terecht voor individuele- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.